Asociatia Artistilor Plastici IASIART


Du-te la cuprins

Meniu principal:


Berari Mihaela

Mihaela Berari: nascuta în Dorohoi, Jud. Botosani, la data de 13 octombrie 1957, a absolvit liceul teoretic în Dorohoi, dupa care a urmat cursurile Scolii Postliceale CFR din cadrul Ministerului Transporturilor si Comunicatiilor în Bucuresti, specializîndu-se ca Telegrafist I în anul 1977.

Dupa o cariera de 30 de ani, ultima pozitie fiind Asistent Sef Statie CFR, Suceava, s-a pensionat si astfel, având înclinatie catre artele frumoase si în special catre desen înca din clasele primare, a putut relua pasiunile din tinerete, începînd cu grafica în creion si continuînd cu pictura pe lemn, hîrtie, rigips si mai apoi pe pînza.

Picturile sale reprezinta icoane, natura moarta, peisaje, dar axîndu-se în special pe portrete.

Avînd mai multe pasiuni, a urmat si cursuri de design vestimentar – 2001, cursuri de coafura „CRISTINE VALMIE” – 2005 , obtinînd si Diploma Hair Stylist – “EDDY VALENTINO”, Iasi – 2015.

Primele participari la expozitii le-a avut în cadrul „Centrului Vovidenia” începând cu anul 2016, unde a expus icoane. La „Salonul de Vara” organizat la Cercul Militar - Iasi în iulie 2018, a obtinut o diploma din partea organizatorului, pictorul Calistrat Robu. În cadrul Cenaclului Cercului Militar, pasiunea pentru pictura s-a transformat în activitate continua, participînd la multiple evenimente, activitati si expozitii.

Lucrarile, pe diferite tematici, cum ar fi „Centenarul”, „Visul unei nopti de vara”, „Primavara”, „Visul unei nopti de iarna” s. a., au fost recompensate cu diplome si mentiuni.

În 2019 a expus la Salonul International de Arta Naiva „Gheorghe Sturza”, Botosani, obtinînd diploma si premiu de participare, iar în 2020 devine membra a Asociatiei Artistilor Plastici ”IASIART”.

aap IASI | Istoric | Vernisaje | membri AAP | Tabere | Contact | Donatie | Harta sitului


© Asociatia Artistilor Plastici Iasi Romania - Association des Artistes - Artists Association - Associazione degli Artisti ®

Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal