Asociatia Artistilor Plastici IASIART


Du-te la cuprins

Meniu principal:


Cucinschi Gabriela

Gabriela Cucinschi: s-a nascut pe 26 iunie 1961 la Iasi. Este absolventa a Scolii de Arte "Titel Popovici" din Iasi (promotia 1981 - profesor Lucretia Dumitrascu-Filioreanu, sectia sculptura), a Liceului de Arte "Octav Bancila" din Iasi, promotia 1984, a Scolii de Electromecanici SCB, promotia 2004 si a cursului "Formator operatori PC". Lucreaza la SNCFR – Regionala CFR Infrastructura Iasi din anul 1979 pâna în prezent.

Participa la expozitii colective începând cu vârsta de 18 ani. Are participari la Salonul de toamna al artistilor plastici amatori din Iasi (27 noiembrie - 10 decembrie 1979) cu lucrarea "Portret de copil" (gips - 38 cm) si la Expozitia colectiva din Sala Victoria Iasi (octombrie 1980) cu lucrarea "Fata în alb" (gips - 50 cm). Debuteaza în data de 17 decembrie 2012 cu expozitia personala "Ochii sufletului meu", deschisa la Clubul CFR Iasi de la Râpa Galbena, prezentata de domnii Pr. Dr. Dorin Lehaci si directorul clubului CFR Paul Zamfir. Are o noua expozitie personala de pictura denumita "Flori de colt" la Galeriile Top Art de la Casa Cartii Iasi (17 - 30 septembrie 2013), prezentata de Dr. psiholog Gheorghe Balaceanu. Din partea CS CFR Iasi, directorul sportiv Dan Teodorescu a oferit artistei o diploma de excelenta.

Este prezenta si la Salonul de Toamna organizat de Asociatia Artistilor Plastici din Iasi (21 - 31 octombrie 2013), unde primeste Diploma de participare pentru tabloul intitulat "GÂNDURI". Din noiembrie 2013 este membra în Uniunea Asociatiilor Artistice si Intelectuale a Feroviarilor din România (UAAIFR), for afiliat la Federatia Internationala a Societatilor Artistice si Intelectuale ale Feroviarilor (Fédération Internationale des Sociétés Artistiques et Intellectuelles de Cheminots / FISAIC, cu sediul central la Paris, în Franta). Tot din noiembrie 2013 devine membra în ASSOCIATION OF FINE ARTISTS IASI ROMANIA speciality PAINTING.

Participa si primeste diploma pentru participare de excelenta la expozitia internationala Secvente Europene care s-a derulat la Iasi în perioada 24 ianuarie -22 februarie 2014 exact la 155 de ani de la Unirea Principatelor, eveniment organizat sub egida Primariei Municipiului Iasi, a Uniunii Asociatiilor Artistice si Intelectuale a Feroviarilor din România si a publicatiei SPORT FAN CLUB, editata de jurnalistul Dan Teodorescu.

Informatii de contact:

telefon: 004 0754 406690
e-mail: gabriela_cucinschi@yahoo.com

aap IASI | Istoric | Vernisaje | membri AAP | Tabere | Contact | Donatie | Harta sitului


© Asociatia Artistilor Plastici Iasi Romania - Association des Artistes - Artists Association - Associazione degli Artisti ®

Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal